contacticon​  Ring til os p​å telefon 97 44 63 00

✓ +12 års erfaring

​✓ Mulighed for levering

​✓ Moderne træpilleproduktion

 dankort  mastercard  visa

Vi tilbyder de bedste træpiller på markedet

​Har du brug for træpiller i Jylland, er vi det oplagte valg. Gennem mange år har vi serviceret både private og erhverv med træpiller i bedste kvalitet til gavn for såvel miljø som vores kunders økonomi.

6 mm & 8 mm træpiller

​Vi producerer stokerflis og træpiller på eget produktionsanlæg. Vi producerer 8 mm og 6 mm, og de leveres, som du ønsker det. Hvad enten du foretrækker træpillerne leveret i løsvægt eller sække, kan vi klare opgaven.

Derudover tilbyder vi følgende produkter:

Der er mulighed for at hente dem selv og få træpillerne bragt ud. Vi kan også blæse dem ind. Kort sagt klarer vi stort set alle opgaver inden for træpiller i det meste af Jylland.

En god investering

​Træpiller er en rigtig god investering til pengene, og derfor anbefaler vi altid vores kunder denne løsning. I kraft af vores mangeårige erfaring kan vi tilbyde professionel rådgivning fra A til Z.

Vi har mange års erfaring med salg af træpiller og andre produkter til opvarmning, og vi kan derfor også hjælpe dig.

Kontakt os blot og fortæl, hvad du overvejer, så vi kan tage en snak om, hvad der vil være den bedste løsning i dit tilfælde.

Stor knowhow og mange års erfaring

Vores medarbejdere er dygtige fagfolk, der har været i branchen i mange år og har opnået en særlig ekspertise inden for træpiller. Det er din garanti for en træpilleløsning i topklasse.

Kontakt os på telefon 97 44 63 00 eller på genfa@genfa.dk for at høre mere om 6 mm og 8 mm træpiller i Silkeborg, Viborg, Herning, Lemvig, Holstebro, Skive, Struer og resten af Jylland. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.​

​​Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund  af 20 anmeldelser på​ www.facebook.com/Genfa-Træpiller

​Genfa I/S - Geddalvej 47 A - 7830 Vinderup - Telefon: 97 44 63 00 - E-mail: genfa@genfa.dk - CVR: 28878176